RSS

Welcome readers :)

forget yesterday, live for today, tomorrow will take care of its self

Pages

25 December 2010

WHAT ARE YOU DOING !

Semasa menulis entry ni aku tengah geram , geli dan jijik semua bercampur baur dalam kotak fikiran aku . *cehwahh Aku nak luahkan perasaan aku sekarang !! (aniss.. cooll oke , tarik nafas , tahan ... hembuss..) fuhhhhh ... Alhamdulilah lege :)

Okay okay , aku sejak balik dari beronggeng tu dok terpikir apa yang diperkatakan oleh kawan aku ni semasa aku kami sedang berbual di McD ;

emma : woi ! korang tengok cerita ape tadi ?
geyp(cik miera)+aku : AKU MASIH DARA ! HAHA 
emma : pesal korang tengok citer tu ? bla bla bla ...
geyp : aku geli betul la ! bab yang ada private party tu .. 
emma : betulbetul ! tak senonoh en , aku paling tak boleh bla masa yang dia tunjuk pad tu ! giler ta senonoh
aku : betul wey ! aku sebagai seorang wanita rasa segan kot 
geyp : hahah , korang nak tawu ta ? masa ada beberapa adegan yang 18sx tu , budak belakang seat aku main pelukpeluk ! erat wey ! 
aku : woi ! asal kau tak cakap dengan aku ?! boleh aku sergah sekali "KORANG BUAT APE HAA?!"
kami : hahahahhahaha *menimbulkan kekecohan dengan gelak tawa yang  cumil !
abg yusuf ! XD

haa , ni lah situasi yang aku tak berapa nak faham ye buat masa sekarang . Aku tawu la kat dalam cinema tu sejuk dye memang gila gaban tahap dewa punya . kalau ye pon sejuk tak payah la nak berpeluk segala dengan pakwe tu .. HARAM laa . takde separuh haram . haram tetap haram . FAHAM ?! *dialog dlm AMD ea .. tiru . hehe Aku pon sejuk , relax je . Lain kali kalau dah tawu sejuk kan , ape kate bawak selimut ke kan ? nak lagi hangat bawak comfort . haa , kan senang ! 

Nak tawu tak ? yang tengok dalam movie tu bukan umur2 pangkat kite je . budak kecik even orang tua pon ade . Haa , ade seorang uncle and untie tu dok tengok cerita ni , tade pon pelukpeluk erat bagai ! steady je . Haa , diorang lagi halal nak buat apeape kan ? HEHE . 

Aku rasa kan , bende ni memang dah trend laa . Port dalam cinema paling best untuk buat semua adegan yang macam korang tengah tengok filem tu . Masa aku tengok LBS pon sama . haa itu jangan cakap laa. . kissmebiteme pon ade kot . Yelaa , gelap+sejuk tambah2 tengok cerita LBS memang plusplus la setan dok goda mereka tu . hmm *sigh*

Aku bukan ape , rasa stress laa . Ikotkan hati dan nafsuserkah aku ni . nak je jerit WHAT ARE YOU DOING haaa ??!!!!!!!!!!!!! fuhhhh .. rasa lege kot dapat jerit macam tu kan diorang . Macam lege baru lepas tahan kentut . HAHA . Aku takot yang budak budak kecik datang tengok dengan family diorang TERTENGOK ADEGAN lain kat dalam cinema tu . kan bagi impak yang negatif kat diorang . Tak gitu ? 
KOrang BUAT APE ??!!!!!

Soo , aku rasa tak perlu laa . Yela , aku bukan ustazah ke ape ke yang boleh sound diorang tu direct kan . Kalau nak buat tu , ringanringan jela . (aku TAK GALAKKAN LAA!! ) means , pegang-pegang tangan cukup . Yelaa , dah tak tahan sangat sejuk , nak haba la konon ! ngeee . MENCI !

**********************************************************************************
p/s : bende ni memang normal kan ? entah laaa -.-

4 penilaian:

fiyza sams kenet said...

sumpa tanak tengok ni cerita!!! Wakhkahh!!

Selikat Coklat Berbicara said...

@fiyza : HAHA ! jgn wey , ta payah kot . baik kaw p luangkan mase tgk cerita yang best ! ni aku buaat kputusn yang salah dah . grrr :P

hans said...

belum tgok lagi filem nih
jadi xtahu la bes ker tak
hahaha
filem apa2 pun mesti ada ja orang2 buat adegan xsenonoh tu

P/S : Final Piala Suzuki AFF 2010 : Malaysia Vs Indonesia....Siapa Menang?

P/S : Azam Tahun 2011

Selikat Coklat Berbicara said...

@hans : haha , tgk la kalau free , cehwahh . mmg ! norma manusia kot . huhuhu